Nyhetsarkiv‎ > ‎

Nu har skidträningen börjat!

skickad 19 aug. 2015 13:55 av Vais Skidor   [ uppdaterad 19 juni 2016 13:10 ]
Den 8 september 2015 kl 18 startar vår skidträning.

På tisdagar och torsdagar under hösten och vintern fram till början av mars 2016 anordnar vi skidträning.
Träningen leds av Lars-Göran Ström. Lars-Göran har en lång skidkarriär som elitmotionär och är också utbildad skidtränare. Till vår träning är du välkommen oberoende av förkunskaper. Passen är upplagda så att de passar både nybörjare och mer erfarna åkare. Träningen är varierad och består av löpning, styrketräning, skidgång med stavar och rullskidor. När snön faller tar vi på oss skidorna. Träningen är normalt förlagd till spåren vid VAIS-torpet. Rullskidor åker vi på ställen som erbjuder bra underlag och skidor varhelst det finns snö.

För att även fortsättningsvis kunna erbjuda träning av hög kvalitet under hela säsongen kommer vi i år att ta ut en träningsavgift på 200 kr. För att delta i träningen krävs också medlemskap i VAIS. Du som inte redan är medlem i VAIS finner här på hemsidan information om hur du blir medlem. Träningsavgiften kan betalas in samtidigt som medlemsavgift. Du som redan betalt årets medlemsavgift kan betala träningsavgiften till plusgiro nr 71 33 09-3. Ange namn och personnummer vid betalning.

Tid: Tisdag och torsdag från 8 september 2015, kl 18-19.

Plats: VAIS-torpet om inte annat meddelas.

Kostnad: 200 kr för hela träningssäsongen. För att delta ska du vara medlem i VAIS.

Övrigt: Vid VAIS-torpet finns omklädningsrum med dusch och bastu och på tisdagar serveras fika i VAIS-torpet.

Om du har frågor om träningen är du välkommen att kontakta ordföranden Göran Sjöbeck på mail goransjobeck@hotmail.com eller telefon 070-659 40 79.

Vill du läsa mer om Lars-Göran Ström kan du besöka hans hemsida www.lgkroppsbalans.se.
Comments