Nyhetsarkiv‎ > ‎

Skidträning 2014/2015

skickad 24 aug. 2014 11:52 av Vais Skidor   [ uppdaterad 20 aug. 2015 14:00 ]
Ska du åka Vasaloppet eller Tjejvasan i mars, vill du slipa på tekniken eller bara bli en bättre skidåkare? Oavsett vilket mål du har - är du välkommen till vår populära skidträning!

Under hösten med start den 9 september 2014 och ända fram till Vasaloppet 2015 arrangerar vi skidträning på tisdagar och torsdagar från kl 18.

Träningen leds av Lars-Göran Ström. Lars-Göran har en lång skidkarriär som elitmotionär och är också utbildad skidtränare. Vi i VAIS tycker det är viktigt att alla ska få möjlighet att delta i träningen oberoende av förkunskaper. Därför är passen upplagda så att de passar både nybörjare och mera erfarna åkare. Träningen är varierad och vi kan utlova löpning, styrketräning, skidgång med stavar och rullskidor. När snö faller tar vi på oss skidorna. Träningen är normalt förlagd till spåren vid VAIS-torpet men rullskidor åker vi på andra ställen.

Kostnad: För medlemmar i VAIS är träningen gratis. På hemsidan hittar du mer information om hur du blir medlem i VAIS. För icke medlemmar är kostnaden 100 kr per träningstillfälle.

Tid: tisdag och torsdag från 9 september, kl. 18-19.

Övrigt: Vid VAIS-torpet finns omklädningsrum med dusch och bastu och på tisdagar serveras fika i VAIS-torpet. 

Om du har frågor om träningen är du välkommen att kontakta ordföranden Göran Sjöbeck på mail goransjobeck@hotmail.com eller telefon 070-659 40 79.

Vill du läsa mer om Lars-Göran Ström kan du besöka hans hemsida www.lgkroppsbalans.se.

Comments