Aktuella skidkurser

Rullskidträning för barn
Under hösten har vi rullskidsträning för barn. Både för nybörjare och fortsättning mellan åldrarna 6-13 år. Träningen arrangeras av Växjö AIS tillsamman med ASK Växjö. Klicka på länken nedan för mera information och anmälan.


Rullskidkurser för vuxna
Nu kan du anmäla dig till våra rullskidkurser. Finns både för nybörjare och fortsättare med start den 12 september 2019. Klicka på länken nedan för mera information och anmälan.


Träning hela säsongen OBS inställd tills vidare på grund av sjukdom
På tisdagar kl 18-19 blir det under hela säsongen träning på samma sätt som tidigare år. Vi kommer att varva rullskidåkning med skidgång/löpning och styrketräning. När det bli snö åker vi förstås skidor. Efter träningen är dusch och bastu vid VAIS-torpet öppen.

Vi börjar den 24 september vid VAIS-torpet och fortsätter varje vecka fram till Vasaloppsveckan. Alla är välkomna till denna träning oavsett förkunskaper.  Träningen leds av vår certifierade skidcoach Lars-Göran Ström. Lars-Göran har över 20 års erfarenhet som skidåkare på elitmotionärnivå.

Kostnaden för träning under hela säsongen är 700 kr. För deltagande krävs också medlemskap i VAIS. Till denna träning behöver du inte anmäla dig i förväg. Det är bara att dyka upp och då kommer du också att få mera information. 

Vid frågor är ni välkomna att kontakta Göran Sjöbeck via mail: goransjobeck@hotmail.com

Comments